Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ.) στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις δια βίου μάθησης για το περιβάλλον και την αειφορία» και της συμμετοχής του στα Εθνικά Θεματικά Δίκτυα «Απορρίμματα: τα χρήσιμα ... άχρηστα» που συντονίζει το Κ.Π.Ε. Έδεσσας-Γιαννιτσών και «Βιώσιμη πόλη» που συντονίζει το Κ.Π.Ε Ελευθερίου-Κορδελιού, οργανώνει ημερίδα με θέμα: «Ανακύκλωση», την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 17:00 – 21:30. Η ημερίδα απευθύνεται στο ευρύ κοινό της Μαγνησίας και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας στο Βόλο.

Στις δηλώσεις συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Βεβαίωση συμμετοχής θα χορηγηθεί στα άτομα που θα παρακολουθήσουν ανελλιπώς τις εργασίες της ημερίδας.

            Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στην ημερίδα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνα 24280-69040, fax: 24280-90010 και e-mail: mail@kpe-makrin.mag.sch.gr (αναγράφοντας στο θέμα του email τη λέξη: «ανακύκλωση» και γράφοντας οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.