Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

Ημερίδα "Σχολείο και περιβάλλον"

Προκήρυξη Ημερίδας του Κ.Π.Ε Μακρινίτσας για την Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: «Σχολείο και Περιβάλλον»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ.) σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων, οργανώνει, ημερίδα με θέμα «Σχολείο και Περιβάλλον» την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 17:00 – 21:30 που θα πραγματοποιηθεί στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» στο Βόλο.
Η ημερίδα γίνεται με βάση το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων με αρ. πρωτ.: 151990/Δ2/29-09-2015 στο πλαίσιο της «Εβδομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα προγράμματα ή στοχευμένες δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με τρόπο που θα επιλέξουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί (με power point.βίντεο, ομάδα μαθητών, κ.α.) Η διάρκεια της παρουσίασης θα είναι 15λεπτά. Επίσης θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις των Κ.Π.Ε. της περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να κάνουν παρουσίαση θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση εισήγησης στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων, για την Α/θμια στο FAX (24210 76654) ή email (mail@dipe.mag.sch.gr) και για την Β/θμια στοFax (24210 50364) ή email (daniilidouk@gmail.com) μέχρι τη Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015. Η λίστα με τους εισηγητές θα σταλεί από τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015.

Στην ενημερωτική συνάντηση μπορούν να συμμετέχουν ανεξάρτητα αν έχουν εισήγηση ή όχι όλοι οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετέχουν στην ημερίδα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνα 24280-69040, fax: 24280-90010 και e-mail: mail@kpe-makrin.mag.sch.gr (αναγράφοντας στο θέμα του email τη λέξη: «Σχολείο-Περιβάλλον» και γράφοντας οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο).


Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.