Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ημερίδα «Καλές Πρακτικές στα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων»






ΘΕΜΑ: Προκήρυξη Ημερίδας του Κ.Π.Ε Μακρινίτσας με θέμα: «Καλές Πρακτικές στα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων»


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ.) σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων, οργανώνει, ημερίδα με θέμα «Καλές Πρακτικές στα Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων» την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00 – 21:00 που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας στο Βόλο.
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα προγράμματα ή/και στοχευμένες δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης ή/και καλές πρακτικές στο πλαίσιο των σχολικών δραστηριοτήτων της περσινής σχολικής χρονιάς 2015-16. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν με τρόπο που θα επιλέξουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί (με power point, βίντεο, ομάδα μαθητών, κ.α.) Η διάρκεια της παρουσίασης θα είναι 15 λεπτά. Επίσης θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα, τα δίκτυα και τις δράσεις του Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας για τη φετινή χρονιά.
Οι εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να κάνουν παρουσίαση θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένη την αίτηση εισήγησης στους αντίστοιχους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων, για την Π/θμια στο FAX (24210 76654) ή email (mail@dipe.mag.sch.gr) και για την Δ/θμια στο Fax (24210 50364) ή email (daniilidouk@gmail.com) μέχρι τη Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016. Η λίστα με τους εισηγητές θα σταλεί από τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.
Στην ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν ανεξάρτητα αν έχουν εισήγηση ή όχι όλοι οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων που θέλουν να συμμετέχουν (χωρίς εισήγηση) στην ημερίδα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνα 24280-69040, fax: 24280-90010 και e-mail: mail@kpe-makrin.mag.sch.gr (αναγράφοντας στο θέμα του email τη λέξη: «Σχολείο-Καλές Πρακτικές» και γράφοντας οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο και κινητό τηλέφωνο).

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.