Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Ημερίδα με θέμα "Άσκηση και φυσικό περιβάλλον", 14/12/2016

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα: «Άσκηση και φυσικό περιβάλλον» του Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας.

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Μακρινίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας οργανώνει επιμορφωτική ημερίδα για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Άξονας προτεραιότητας 6 – Βελτίωση της Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας του Εκπαιδευτικού Συστήματος, Κατηγορία Περιφέρειας - «Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες (ΛΑΠ)» - 2 - Θεσσαλία, με σκοπό την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στη φιλοσοφία, το περιεχόμενο και τις μεθόδους της σωματικής άσκησης ενταγμένης αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον.

Η ημερίδα με θέμα «Άσκηση και φυσικό περιβάλλον» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 17:00 – 21:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεταξουργείου στο Βόλο.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που θέλουν να συμμετέχουν στην ημερίδα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας στα εξής στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνα 24280-69040, Fax: 24280-90010 και E-mail mail@kpe-makrin.mag.sch.gr (αναγράφοντας στο θέμα του e-mail: «Άσκηση και φυσικό περιβάλλον» και γράφοντας οπωσδήποτε ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, σχολείο εργασίας και κινητό τηλέφωνο).


Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.