Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Έρευνα αγοράς για υλικό προβολής του Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας (Κ.Π.Ε.Μ.) στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.)-Περιβαλλοντική Εκπαίδευση» του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Άξονας προτεραιότητας 6–Βελτίωση της Ποιότητας και Αποτελεσματικότητας του Εκπαιδευτικού Συστήματος, Κατηγορία Περιφέρειας-«Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες (ΛΑΠ)»-2-Θεσσαλία, προβαίνει σε έρευνα αγοράς με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, για την δημιουργία διαφημιστικού υλικού (3.000 μεταλλικές κονκάρδες διαστάσεων 35-38 mm με παραμάνα στο πίσω μέρος σε 4 διαφορετικά χρώματα), προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Κέντρου για την τρέχουσα σχολική χρόνια 2017-2018.

Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο ανά την επικράτεια, να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες και τα έντυπα του διαγωνισμού από το ΚΠΕ Μακρινίτσας.

Η προθεσμία λήξης της οικονομικής προσφοράς και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Παρασκευή 13/11/2017 και ώρα 10:30 μ.μ.

Προσφορές οι οποίες θα περιέλθουν στο Κ.Π.Ε. Μακρινίτσας με οποιονδήποτε τρόπο εκπρόθεσμα, δεν αποσφραγίζονται και θα επιστρέφονται. Μετά την κατάθεση της προσφοράς δεν υπάρχει δικαίωμα απόσυρσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.